Pop up promocijska stena, ukrivljena

Že vsem dobro poznana pop up stena se je na trgu obdržala iz več razlogov. Največ strank se zanjo odloči zaradi zložljive konstrukcije, ki jo lahko spravite v vsak najmanjši avto.

Drugi pomemben argument je sestava stene brez uporabe orodja. Ogrodje stene je mreža, ki jo z enim samim raztegom spremenimo v glavno nosilno konstrukcijo. Grafične panele na konstrukcijo namestimo s pomočjo magnetnih trakov.

Pomembno je tudi to, da jo na promociji sestavi in razstavi ena oseba. Pakirana je v torbi ali kovčku s kolesi, ki omogočajo lažji transport.

Dimenzije postavljene stene:

Pop up 3 x 3
Pop up 3 x 4

2600 x 2225 x 670 mm
3100 x 2225 x 940 mm 

Cena:

od 958,42 €

*Cena je brez DDV

*Cena z grafiko

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Cena kompleta z grafiko.

Ukrivljena palična konstrukcija.

Opcija s transportno torbo na kolesih.

Opcija s transportnim kovčkom na kolesih.

Kovček se lahko uporabi kot pult.

Možnost osvetlitve s paličnimi reflektorji.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.