Promocijska stena Pull-over, ukrivljena

Informacije, ki so podane na večjih formatih množično osveščajo in hitreje dosežejo željen učinek, zato ni nič nenavadnega, da med uspešne reklamne rekvizite spada tudi promocijska stena 3D Art Pull-over. 

Izdelana iz elegantnih aluminijastih profilov, je hitro in v celoti razstavljiva, kar omogoča enostavno montažo in demontažo.

Tekstilno grafiko v obliki žepa se enostavno s strani napne čez konstrukcijo, na drugi strani pa se zapne s patentno zadrgo. Tako da se izognemo kakršnimkoli gubam.

Dimenzije:

3000 x 2300 mm
4000 x 2300 mm
5000 x 2300 mm

Cena:

od 862,36 €

*Cena je brez DDV

*Cena z grafiko

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Image CAPTCHA
Prepišite znake z zgornje slike.

Lastnosti

Cena kompleta z grafiko.

Izredno lahka konstrukcija.

Samostoječa ukrivljena konstrukcija.

Vključuje priročno torbo na kolesih.

Za notranjo uporabo.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.