Roll up Advance s plakatom

Roll up stojala so prva izbira za daljše promocije in izredno priročna, ko gre za sejemske predstavitve in druge pomembne dogodke, ki vključujejo promocijo vašega podjetja ali storitve.

Kot edino v skupini nizkocenovnih roll up stojal ponuja klip sistem za vpenjanje plakata tudi v mehanizmu, kar omogoča enostavno menjavo plakata in praktično neomejeno število menjav.

Dimenzije plakata:

800 x 2000 mm
1000 x 2000 mm

Cena:

od 137,87 €

*Cena je brez DDV

*Cena z grafiko

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Grafika se pospravi v kasetni navoj.

Stojalo je na voljo v srebrni barvi, v kombinaciji s črnimi detajli.

Priložena torba za transport in shranjevanje.

Za notranjo uporabo.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.