Zložljivo stojalo za brošure Handy

Stojalo se uporablja predvsem na enodnevnih oz. nekajurnih promocijah, kjer morate stojala in ostale pripomočke za oglaševanje ob zaključku hitro pospraviti in vzeti s seboj.

Njegova prednost je v tem, da ga lahko z enim samim potegom sestavite ali pospravite. Zaradi tega je primeren za transport z avtomobilom, letalom... 

Izbirate lahko med stojalom s pleksi nosilci in stojalom z alu nosilci za brošure. Zgornji del stojala lahko po želji obeležite z logotipom vašega podjetja.

Višina stojala:
1625 mm

Dimenzije logo enote:
230 x 175 mm

Kapaciteta:
3 x A4 (210 x 297 mm)

Cena:

od 188,49 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Trda tekstilna torba za doplačilo.

Brošur ni potrebno pospravljati s stojala.

Logotip se lahko natisne na papir in vstavi med dve pleksi stekli.

Logo enota lahko opremite z izrezom iz folije.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.