Kaj o nas povedo naše stranke?

Kaj o nas povedo naše stranke?

Vse pohvale glede izvedbe razstavnega prostora za naše podjetje. Že 12 let sem v prodaji medicinskih pripomočkov, pa sem redko srečeval takšen nivo profesionalnosti. Cena, timing, prilagodljivost, ... vrhunsko!

Denis Čivović, American orthodontics

 

 

 

Navdušeni smo bili nad profesionalnim pristopom podjetja 3D ART, razumevanjem dejavnosti našega podjetja ter nad natančno in kakovostno izdelavo našega sejemskega prostora. Kreativa razstavnega prostora za sejem je izstopala in dala občutek domačnosti, kar smo tudi želeli sporočiti našim strankam. Slogani so dodali piko na i.

Anja Pristavec, Energetika Ljubljana d.o.o. 

 

 

 

Naša mreža prodajalcev in serviserjev Mercedes-Benz se je na POS-stojalo odzvala s samimi pozitivnimi in pohvalnimi komentarji, priznanje pa je toliko večje, saj je večina mislila, da je to izdelek principala Daimler iz Nemčije. Iz pogovora z uporabniki stojala je bilo razbrati, da bo stojalo prispevalo k predstavitvi in prodaji izdelkov na visokemu nivoju, ki ga blagovna znamka Mercedes pooseblja.

Autocommerce d.o.o.

 

 

 

Na sejmu v Münchnu smo prejeli veliko pohval za ureditev razstavnega prostora. Ta pohvala pravzaprav pripada vašim oblikovalcem – uspelo jim je, da so "hladnemu metalu" vnesli pridih domačnosti.

Andreja Adamič, Škrlj kovinska oprema d.o.o.

 

 

 

Pri iskanju ustrezne POS rešitve smo se že po prvem sestanku s podjetjem 3D Art odločili za sodelovanje. Prepričala nas je prava kemija. Hitro so pripravili idejni predlog in stojala za naše izdelke, pri čemer so se držali rokov, naših želja in predvidenih stroškov. Da so bile sprejete prave odločitve, kaže dejstvo, da se je investicija povrnila v 6 mesecih, prodajo pa smo povečali za kar 5-krat!

Marko Hafner, Mapei d.o.o.

 

 

 

Pri podjetju 3D Art so prisluhnili našim željam, predlagali odlične in utemeljene rešitve in našo idejo vizualno nadgradili. Rezultat sodelovanja je čudovit, sodobno in minimalistično oblikovan razstavni prostor. Poskrbeli so za brezhibno vizualizacijo naših idej, kar ni ušlo tudi strokovni komisiji in obiskovalcem Otroškega bazarja, s strani katerih smo prejeli 1. nagrado za naj razstavljalca.

Urban Jazbinšek, Hajdi.si d.o.o.

 

 

 

 

Ker smo imeli za prenovo zaskrbljujoče kratek rok, smo se za pogovor s 3D Art odločili tudi zato, ker so se najhitreje odzvali na naše povpraševanje. V glavi smo sicer že imeli načrte – predstavitev izdelkov po generacijah s slikami dojenčka, otroka, družine in starejših. Želeli smo pokazati, da smo primerni za vsakogar. Ker se nam je zelo mudilo, po prvem sestanku nisem bila navdušena. 3D Art nam je postavljal popolnoma nova vprašanja. Vztrajali so na drugačnem pristopu. Ko sem v predogled dobila ideje, sem dojela, da imajo prav. Vsak pano ima svojo zgodbo, vsak pano pove, kaj potrebuješ, ko kupuješ ležišča.
Ker se ne predstavljamo več s “katalogom izdelkov”, nas tudi vse manj obiskovalcev sprašuje: „Kaj vse ponujate?” Zdaj se obiskovalci ustavijo na stojnici, počakajo na prostega predstavnika in si ogledajo panoje. To jim pomaga, da najprej pri sebi premislijo, kako spijo in kakšne potrebe imajo.
Po vaši zaslugi smo na sejmih še bolj prepoznavni, uspeh pa se meri tudi v številkah, saj z novim pristopom vsakič presežemo zastavljene cilje.

Alenka Ramšak, Postelja d.o.o.

 

 

 

S podjetjem 3D Art d.o.o. sodelujemo skoraj že 10 let. Z njihovo ponudbo smo zelo zadovoljni, posebej bi izpostavila njihovo odzivnost, saj nam včasih kakšen material naredijo tudi »čez noč«. Njihove cene so konkurenčne, zato jih vedno znova izbiramo kot našega dobavitelja in jih priporočamo kot podjetje, ki zna prisluhniti naročniku, se mu hitro prilagoditi, mu svetovati ter  tudi upoštevati vse njegove specifičnosti.

Helena Jenko, Skupina Laško

 

 

 

S podjetjem 3D Art d.o.o. sodelujemo že nekaj let. Cenimo njihov korekten odnos, točnost, inovativnost in predvsem korektne cene za kvalitetne izdelke za pospeševanje prodaje.

Dominik Mrvar, Učila International d.o.o.

 

 

 

S 3D Art-om smo vzpostavili zelo dober partnerski odnos. Ni bilo potrebno ne vem koliko časa, kar hitro smo se ujeli. Cene imajo ugodne, plačilne roke prave, artikle prav tiste, ki jih potrebujemo, dostava je hitra. Skratka nič se ne komplicira, so nam v veliko pomoč, če ni enega artikla na zalogi, je pač drugi. Vsekakor jih sproti priporočamo našim partnerjem. Že ko jih kličem sem dobre volje, ker vem, da bo na drugi strani prijazen in prijeten sogovornik. Odlični so.

Aleš Batistič, HIT d.d.

 

 

 

Za sodelovanje s 3D Art-om smo se odločili, ker smo potrebovali kakovostnega stalnega partnerja, ki nas razume in je odziven. Njihovi izdelki so v trendu, katere v naši panogi zelo potrebujemo. Toplo priporočamo vsem, ki jim je pomembna hitrost, unikatnost, korektnost in zanesljivost.

Urška Rudel, Sodexo d.o.o.

 

 

 

Potrebovali smo dobavitelja, ki je odziven, cenovno ugoden in prilagodljiv glede dostave zaradi razpršenosti prodajnih mest po celi Sloveniji. Imajo odlične cene in storitve ter korekten odnos do strank.

Urša Golob Pezdirc, Telemach d.o.o.

 

 

 

Delati z ekipo 3D Art je veselje v vsakem pogledu. Takih podjetij in ljudi bi želel več. Znajo prepoznati potrebe naročnikov, se razpeti in dejansko poiskati najboljše artikle za iskane cenovne in kvalitativne kriterije ter ob tem tudi spoštovati dobavne roke. Skratka, lahko jim zaupaš, da bodo dogovorjeno tudi izpeljali.

Borut Juršak, Enigma Novo mesto d.o.o.