Namizno stojalo za vizitke

Namizno stojalo za vizitke je dobrodošlo na mestih, kjer ste kot predstavniki podjetja v neposrednem stiku s strankami in so osnovni podatki vaših storitev vedno pri roki za potencialne kupce. 

Eleganten nosilec je izdelan iz polistirola in primeren za postavitev na mizo ali promocijski pult, pa naj gre za pisarno, sejem ali prodajne prostore.

Dimenzije:

95 x 55 x 39 mm

(š x v x g)

Cena:

1,25 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja paketno. Št. kosov v paketu: 10

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Globina polnjenja je 20 mm.

Priporočena širina vizitk do 88 mm.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.