1.

Mnenje o vašem podjetju si ustvarimo ob prvem ogledu vaših poslovnih prostorov

2.

Poslovni prostori pomembno vplivajo na dojemanje vaše blagovne znamke

3.

Poslovni prostori naj bodo prijetna in udobna oaza dobrega počutja

Poslovni, promocijski in zasebni notranji prostori

Načrtujemo pisarne, »showroom«-e, sejne sobe, »shop-in-shop«-e ter stanovanjske prostore.

Pri projektiranju sledimo sodobnim oblikovalskim smernicam, a vendar dajemo prednost identiteti podjetja, ciljem projekta in ljudem, ki bodo prostor uporabljali.

Projekt vključuje razpravo o ciljih projekta, analizo obstoječih prostorov, funkcionalno zasnovo prostora, izris notranje opreme, svetovanje pri izboru razsvetljave, barv, notranjih materialov, dekoracije in senčil, končne 3D vizualizacije ter pripravo tehničnih risb za izvajalce. V primeru poslovne rabe je vključeno tudi grafično oblikovanje in priprava tekstovnih vsebin.

Ljudje se, če jim ponudite virtualni sprehod po svojih poslovnih ali promocijskih prostorih, na spletni strani zadržijo dlje. Ljudje si na svoji nakupni poti želijo v najkrajšem času in še pred obiskom priti do čim več informacij o podjetju, da se na koncu lažje odločijo.

Zakaj je svet podob vse bolj nadomešča 360° virtualna predstavitev?

  1. Omogoča, da obiskovalec podjetje/prostor virtualno doživi, preden ga obišče.
  2. Daje obiskovalcem spletnega mesta boljšo predstavo o tem, kaj podjetje počne.
  3. Je na Google Business View 40% bolj klikan kot predstavitev s fotografijami.
  4. Ima sposobnost obdržati spletnega obiskovalca 5x – 10x dlje.
  5. Nadomešča zahtevne oblikovalske in grafične projekte.
  6. Je uporaben na spletni strani, na sejmu, na dogodkih, v e-katalogih.
Stranke čutijo večjo afiniteto do ljudi in podjetja, ki ga bolje (s)poznajo.

360° virtualna predstavitev je dinamična in interaktivna, prostor in podjetje predstavi gledalcu na razumljiv in doživet način.

Lahko je realistična ali pa simulacija prostora, ki v realnem svetu ne obstaja. Z njo celovito predstavljate svoje podjetje, posel, izdelke in storitve. Vanjo lahko vključite besedilo, glasbo, zvočne efekte in pripoved. Z virtualno predstavitvijo komunicirate transparentnost, ki pri obiskovalcih vzbuja zaupanje.


360° Virtualni sprehod

Sodi med atraktivne vsebine, njegov namen pa je, da ljudje dobijo boljšo predstavo o tem, kaj podjetje počne. Je dinamično doživetje prostora, zaradi katerega bodo uporabniki čutili večjo afiniteto do sodelovanja z vami.

360° Nadgrajena resničnost

Pri prodaji kompleksnejših izdelkov in storitev, ki jih ni mogoče ujeti v objektiv, je v virtualni sprehod po prostoru smiselno umestiti domišljijske elemente in povezave, ki bolje pojasnijo, s čim se podjetje ukvarja.

360° Virtualna simulacija prostora

Kadar v realnem svetu nimamo ustreznih prostorov, ki bi na primernem nivoju predstavili podjetje, se poslužujemo simulacije prostorov.

Priprava projekta

Priprava dizajn projekta

Raziščemo projekt

Sprašujemo se, kdo je stranka in kdo kupuje podobne stvari? Kaj stranko prepriča v nakup? Kdaj? Kaj ve stranka v trenutku stika s podjetjem? V kateri fazi nakupnega procesa je? Ali in katere informacije potrebuje za lažji nakup? Kateri strankin problem, izdelek ali storitev rešuje? Kako lahko marketinški projekt vpliva na to?

Priprava dizajn projekta

Pripravimo strategijo

Odgovorimo na vprašanja iz raziskovalne faze, jih organiziramo in smiselno združimo v projektni brief, tj. vsebinski in oblikovni koncept, ki sta podlaga za razvoj in oblikovanje kateregakoli marketinškega projekta, kamor sodi sejemski nastop, POS-promocija ali kreativna zasnova kampanje.

Priprava dizajn projekta

Oblikujemo

Začetek arhitekturnega in grafičnega oblikovanja sejemske stojnice/POS-stojala ali kreativna grafična zasnova kampanje, ki mora skupaj z marketinško komunikacijo funkcionirati kot celota in slediti sporočilnosti iz briefa.

Izvedemo

Pridobimo povratne informacije iz proizvodnje, pripravimo oceno stroška izdelave sejemske stojnice/POS-stojala po dizajnu, iščemo rešitve s proizvodnjo za predvidene elemente s ciljem, da se zastavljeni dizajn izvede znotraj cenovnih okvirov.

Uspešni projekti

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.