Promocijska stena Maxi Ocean

S pomočjo promocijske stene Ocean set bo vaše podjetje izstopalo na pomembnih predstavitvah ter poslovnih sejmih doma in v tujini. 

Glavna prednost Maxi okvirja Ocean set je izjemno lahka in minimalistično oblikovana konstrukcija, ki omogoča enostavno napenjanje promocijskih materialov. Je hitro in enostavno sestavljiva ter priročna za transport.

Konstrukcijo Maxi okvirja Ocean set sestavimo s pomočjo vijačenja profilov, ki jim na spodnji strani s pomočjo konektorjev dodatno namestimo še kovinske noge. 

Dimenzije:

2000 x 1500 mm
2000 x 2000 mm
2000 x 2250 mm

3000 x 1500 mm
3000 x 2000 mm
3000 x 2250 mm

Cena:

od 447,34 €

*Cena je brez DDV

*Cena z grafiko

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Cena kompleta z grafiko.

Prostostoječi dvostranski okvir.

Globina okvirja 50 mm.

Možnost naročila okvirjev po meri.

Oblika podnožja Skate ali Rugby.

Tekstilno grafiko enostavno vpnemo v okvir.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.