Roll up Original s plakatom

Roll up stojala so prva izbira za daljše promocije in izredno priročna, ko gre za sejemske predstavitve in druge pomembne dogodke, ki vključujejo promocijo vašega podjetja ali storitve.

Stojalo roll up Original je oblikovno in funkcionalno izredno dovršeno stojalo in je najboljša izbira za večkratno uporabo in menjavo plakatov.

Izboljšano ohišje ponuja izjemno stabilnost celotnega stojala, dodatna argumenta za nakup pa sta klip sistem vpenjanja plakata v mehanizmu in po višini nastavljiva palica.

Dimenzije plakata:

800 x 1000 - 2300 mm
850 x 1000 - 2300 mm
900 x 1000 - 2300 mm
 

1000 x 1000 - 2300 mm
1500 x 1000 - 2300 mm

Cena:

od 176,32 €

*Cena je brez DDV

*Cena z grafiko

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Grafika se pospravi v kasetni navoj.

Ojačano kompaktno ohišje.

Nastavlivo po višini.

Priložena torba za transport in shranjevanje.

Za notranjo uporabo.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.