A stojalo Budget

A stojalo Budget je cenovno in izvedbeno najugodnejše ulično stojalo. Izdelano je iz polistirena in primerno tako za notranjo kot zunanjo postavitev. 

Dvostransko plastično stojalo Budget, ki se uporablja za različne namene, je še posebej primerno za opozorila ali obvestila. Enostavno je za uporabo in pisanje, na stojalo se lahko piše s flomastri, primernimi za pisanje na plastične površine. 

Pri tem priporočamo flomastre Edding 725 neon board marker. Pri uporabi na prostem velja opozoriti, da naj bo stojalo postavljeno tako, da sonce ne sije naravnost nanj, saj se sporočila na njem zato težje odstranijo s pisalne površine.

Dimenzije grafike:

480 x 815 mm

Cena:

57,78 €

*Cena je brez DDV

*Cena brez grafike

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Opcija

Možnost namestitve nalepke z grafiko.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.