A stojalo Step Up

Premično A stojalo Step Up predstavlja idealen medij za ustvarjanje nepozabnega prvega vtisa, ki je mimogrede, izredno pomemben.

Stojalo je izdelano iz kompaktnega aluminija in hrbtišča iz polistirena. Zaradi izjemno stabilne in močne konstrukcije je primerno za uporabo tako v notranjih prostorih kot na zunanjih površinah.

Klip sistem omogoča enostavno menjavo reklamnih materialov, zaradi zaščitne plasti iz antirefleksne PVC folije pa so slednji tudi ustrezno zaščiteni.

Dimenzije:

A1 (594 x 841 mm)
B2 (500 x 700 mm)
B1 (700 x 1000 mm)

Cena:

od 76,98 €

*Cena je brez DDV

*Cena brez grafike

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Opcije za doplačilo

Logo enota z nosilcem.

Žičnata košara za brošure A4.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.