Info stojalo dekorativno

S pomočjo informativnega stojala 3D Art stranki podate vse ključne informacije, še preden pride do direktnega stika s ponudnikom.

Dekorativno info stojalo je izdelano iz eloksiranega aluminija. Sestavljeno je iz podpornega dela v obliki izjemno stabilne enojne noge, na katero s pomočjo enostavnega navojnega mehanizma pritrdimo okvir z izbrano ponudbo.

Dimenzije:

300 x 250 x 1000 mm
420 x 300 x 1200 mm

Format lista:

A4 (210 x 297 mm)
A3 (297 x 420 mm)

Cena:

od 63,45 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Nastavljiv klip okvir, pokončno ali ležeče.

Zaokroženi ali klasični vogali okvirja.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.