Poljubno sestavljivo info stojalo

Poljubno sestavljivo info stojalo ponuja različne možnosti predstavitve vaših produktov, informacij ali pa kar vašega podjetja.

Nanj lahko poljubno namestite klip okvirje, nosilce za letake, kovinske nosilce za brošure ali pa se poigrate z različnimi kombinacijami.

Drog stojala na elegantnem podstavku je izdelan iz eloksiranega aluminija in omogoča enostransko ali dvostransko predstavitev promocijskega gradiva. 

Višina stojala:

1300 mm (A4)
1500 mm (A3)

Cena:

po povpraševanju

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Dodatki za drog

Klip okvir

Kovinski nosilec za brošure

Pleksi/polistirol nosilec za brošure

Logo enota iz klip okvirja

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.