Stojalo za brošure Classic

Stojalo za brošure Classic se od ostalih stojal razlikuje po tem, da nosilcev za brošure nima razmejenih na formate, tako da lahko vanje postavite brošure različnih formatov do velikosti A4, kar je po svoje lahko tudi prednost.

V osnovi je izdelano iz aluminija in zasnovano tako, da je primerno za razstavljanje najmanj 8 in največ 32 brošur formata A4. Nosilci za brošure so iz pleksi stekla. Izbirate lahko med enostranskim in dvostranskim stojalom različnih kapacitet.

 

Dimenzije:
546 x 1760 x 450 mm
766 x 1760 x 450 mm
986 x 1760 x 450 mm

Kapaciteta:
1 x 8 A4, 2 x 8 A4
1 x 12 A4, 2 x 12 A4
1 x 16 A4, 2 x 16 A4

Cena:

od 239,70 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Enostranska ali dvostranska izvedba.

Možna različica z logo enoto.

Zaokroženi kromirani vogali.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.