Stojalo za brošure Start

Če je reklamni material vašega podjetja pripravljen v obliki letakov ali katalogov, je smiselno, da kupcem svoje storitve približate s pomočjo promocijskih stojal za brošure 3D Art.

Stojalo za brošure Start sodi med cenovno ugodno in izvedbeno preprosto različico, ki zaradi tega ni nič manj privlačna. Izdelano je iz eloksiranega aluminija s plastičnim, obteženim podnožjem ter nosilci za brošure iz polistirola.

Obojestransko stojalo ima na vsaki strani po 3 nosilce za brošure formata A4.

Višina stojala:

1500 mm

Cena:

115,53 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Možnost nadgradnje

Klip okvir

Kovinski nosilec za brošure

Pleksi/polistirol nosilec za brošure

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.