Stojalo za brošure Prime

Stojalo za brošure Prime ponuja kupcu dvostransko predstavitev brošur. Police iz pleksi stekla dajejo izgled elegance in prefinjenosti.

Izbirate lahko med štirimi različnimi stojali, in sicer z enojnim ali dvojnim drogom ter z logo enoto ali brez logo enote.

Logo enota omogoča dodatno dvostransko predstavitev logotipa vašega podjetja, ki je lahko natisnjen na papir in vstavljen pod PVC zaščitno folijo, lahko pa je izdelan kot nalepka.

Višina stojala:

brez logo enote
z logo enoto

1620 mm
1785 mm

Cena:

od 211,74 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Kapaciteta 6 x A4 (210 x 297 mm).

Dimenzija logo enote 450 x 300 mm.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.