Stojalo za brošure Romb štiristransko

Stojalo za brošure Romb je učinkovito, praktično in estetsko dovršeno oglaševalsko orodje, idealno za potrebe vašega podjetja.

Štiristransko stojalo za brošure Romb ima glede na veliko število nosilcev za brošure (4 x 5 = 20) izredno ugodno ceno v primerjavi z ostalimi stojali. Ogrodje za stojalo je sestavljeno iz eloksiranega aluminija ter izredno stabilnega jeklenega podnožja.

Nosilce za brošure na stojalo enostavno nameščate, brez vijačenja, z blagim pritiskom, da nosilec klikne. Nosilce lahko z nalepko tudi poljubno obeležite.

Dimenzije:
440 x 1500 mm (š x v)

Kapaciteta:
4 x 5 A4 (210 x 297 mm)

Cena:

272,54 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Opcije nosilcev

A4 (210 x 297 mm)

A5 (148 x 210 mm)

1/3 A4 (100 x 210 mm)

2 x 1/3 A4 (100 x 210 mm)

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.