Zložljivo stojalo za brošure Handy Lite

Prednost stojala za brošure Handy Lite je hitra postavitev, kjer je to potrebno, npr. na različnih promocijah ali ostalih javnih površinah.

Oblika podnožja mu pri tem omogoča izredno stabilnost. Z enim samim potegom ga v trenutku postavite in prav tako pospravite v priloženo torbo. Zaradi tega stojalo omogoča enostaven transport. Podnožje stojala lahko obeležite z nalepko in tako izpostavite svoje podjetje ali sporočilo podjetja.

Višina stojala:
1345 mm

Kapaciteta:
5 x A4 (210 x 297 mm)

Cena:

160,38 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Priložena tekstilna torba za transport in shranjevanje.

Brošur ni potrebno pospravljati s stojala.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.