Pregrajevalni stebriček brez vrvi

Pregrajevalni stebrički spadajo med učinkovite pregradne sisteme, namenjene za uporabo v javnih zgradbah, kjer jasno predelijo prostor na posamezne sektorje in uporabnike učinkovito usmerjajo. 

Pregrajevalni stebriček z izvlečnim trakom je izdelan iz trpežnega nerjavečega jekla, ki je dodatno kromirano. Nanj namestimo pleteno pregrajevalno vrv, dobavljivo v črni, modri ali rdeči barvi.

Dimenzije:

višina:
podstavek:

890 mm
premer 350 mm

Cena:

90,99 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Barvne različice

Krom

Črna

Siva

Bela

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.