Pregrajevalni stebriček z izvlečnim trakom

Pregrajevalni stebrički spadajo med učinkovite pregradne sisteme, namenjene za uporabo v javnih zgradbah, kjer jasno predelijo prostor na posamezne sektorje in uporabnike učinkovito usmerjajo. 

Pregrajevalni stebriček z izvlečnim trakom je izdelan iz trpežnega nerjavečega jekla, ki je dodatno kromirano. V navitju skriva izvlečni trak, s katerim več stebričkov povežemo med seboj.

Dimenzije:

višina:
podstavek:

890 mm
premer 350 mm

Cena:

97,56 €

*Cena je brez DDV

*Izdelek se prodaja kosovno

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje za naše izdelke

Lastnosti

Rdeč izvlečni trak dolžine 3000 mm.

Možnost najema stebričkov s črnim izvlečnim trakom.

Možnost namestitve A4 okvirja za obvestila.

Barve: krom, črna, siva.

Sorodni izdelki

Poskrbimo za vaš celoten projekt

Sejmi

Sejemska postavitev

Ali znate izkoristiti vrednost, ki jo ponuja sejemska prisotnost? Jasno postavljeni cilji dajejo smernice pri oblikovanju sejemske stojnice ter usmerjajo pred-, med- in posejemske aktivnosti.

POS-stojala

POS-stojala

Ali veste, kako se kupci odločajo o nakupih? Glavni namen POS-stojala je, da kupcu na njegovi nakupni poti spremeni nakupno namero, da namesto izdelka, ki ga redno kupuje, vzame vašega.

Marketing

Marketing

Ali slišite, kaj si o vas mislijo vaši kupci? Z marketingom ustvarjamo odnose s strankami in skrbimo za njihovo zadovoljstvo. Na ta način povečujemo moč in ugled blagovne znamke.

Izvedba

Izvedba

Ali zmorete oblikovalskim projektom dati dokončno obliko in podobo? Najboljša izvedba je tista, ki upošteva tehnične zahteve proizvajalca, ki premisli detajle in ki sodeluje že v fazi projektiranja.

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.