Zgodbe, ki prinašajo uspeh

Dobro zastavljena marketinška vsebina je pot do bodočega partnerja ali končnega kupca.

POS-stojalo za pastete Argeta predlog nož
POS-stojalo, predlog "nož"
POS-stojalo za pastete Argeta predlog kruh
POS-stojalo, predlog "kruh"

POS-stojalo na atraktiven način predstavlja visokokakovostne izdelke uveljavljene blagovne znamke Argeta in še dodatno povečuje njeno prepoznavnost. Zasnovano je na način, da so izdelki dostopni z dveh strani, omogočeno pa je tudi prilagajanje grafičnih elementov. Stojalo s svojo obliko pritegne pozornost.

POS-stojalo za penine Vinakoper
Predlog stojala "mehurčki"
POS-stojalo za penine Vinakoper alternativni predlog
Predlog stojala "vitrina"

Obe različici POS-stojal sta oblikovani sodobno, elegantno in izražata zgodbo, ki nagovori kupca. Položaj steklenic s penino omogoča večjo izraznost, obenem pa se z njihovim nakupom odpirajo zgodbe, v katerih se prepozna vsak kupec. Konstrukcija omogoča enostavno prestavljanje stojala znotraj prodajnih površin.

POS-stojalo za Whisky
Stojalo za 3 različne vrste viskijev
POS-stojalo za Whisky fotografija
Videz izdelanega stojala

Stojalo s svojo obliko in grafično podobo vzbuja asociacije na tradicijo staranja viskija v sodih in destilarno. Izdelki so postavljeni v zabojčke oz. kubuse črne barve, ki služijo kot nevtralno ozadje razstavljenim izdelkom. Polovica soda, ki smo jo izkoristili za grafiko in komunikacijo, nas vedno znova spomni, kje viski nastaja.

Predstavitveni element Haefele corner 1
Domiselna info točka
Predstavitveni element Haefele corner 4
Vzbuja zanimanje
Haefele corner odiranje 1
Odpiranje razkrije funkcionalnosti

Kompaktna in domišljeno oblikovana info točka Häfele je namenjena predstavitvi izdelkov in podajanju dodatnih informacij zainteresiranim mimoidočim. Izdelana je kot prostor za razstavne eksponate, v konstrukcijo pa je vključen tudi prostor za sestanke. Posebno pozornost smo namenili svetlobi in zvoku, ki še dodatno nadgrajujeta učinkovitost in privlačnost info točke.

POS-stojalo za pivo Ahac
Kraft pivo je ročni izdelek, ne masovna proizvodnja
POS-stojalo za pivo brez izdelkov
Podoba stojala odraža "look" kraft pivovarstva

Zaradi svoje dovršenosti v detajlih in enotnega zgodbarskega koncepta je stojalo opazno in vpadljivo. Kot je kraft pivo na policah, je kraft (umetniško) že samo stojalo.

Priprava projekta

Priprava dizajn projekta

Raziščemo projekt

Sprašujemo se, kdo je stranka in kdo kupuje podobne stvari? Kaj stranko prepriča v nakup? Kdaj? Kaj ve stranka v trenutku stika s podjetjem? V kateri fazi nakupnega procesa je? Ali in katere informacije potrebuje za lažji nakup? Kateri strankin problem, izdelek ali storitev rešuje? Kako lahko marketinški projekt vpliva na to?

Priprava dizajn projekta

Pripravimo strategijo

Odgovorimo na vprašanja iz raziskovalne faze, jih organiziramo in smiselno združimo v projektni brief, tj. vsebinski in oblikovni koncept, ki sta podlaga za razvoj in oblikovanje kateregakoli marketinškega projekta, kamor sodi sejemski nastop, POS-promocija ali kreativna zasnova kampanje.

Priprava dizajn projekta

Oblikujemo

Začetek arhitekturnega in grafičnega oblikovanja sejemske stojnice/POS-stojala ali kreativna grafična zasnova kampanje, ki mora skupaj z marketinško komunikacijo funkcionirati kot celota in slediti sporočilnosti iz briefa.

Izvedemo

Pridobimo povratne informacije iz proizvodnje, pripravimo oceno stroška izdelave sejemske stojnice/POS-stojala po dizajnu, iščemo rešitve s proizvodnjo za predvidene elemente s ciljem, da se zastavljeni dizajn izvede znotraj cenovnih okvirov.

Jaka
Logistika

Na dobro pripravljeni vožnji je cilj bližje.

Damjan
Vodja montaž

S pravim orodjem je vse mogoče.

Miloš
Vodja prodaje

Prvi korak je najtežji. In najdaljši.

Jelka
Administracija

Dober rezultat je dosežek skupinskega dela.

Julija
Direktorica

Kadar se sejejo izboljšave, se žanje rast.

Kristina
Računovodstvo

Premišljene številke tlakujejo pot do razcveta.

Žiga
Industrijski oblikovalec

Nepozabno izkustvo se začne z neobremenjeno domišljijo.

Maja
Marketing

Iz črk so sestavljeni svetovi, ki so očem nevidni.

Matej
Arhitekt

Sila gravitacije ni nujno brezpogojna.

Matej
Grafični oblikovalec

Boljši svet je urejen iz skritih geometrijskih likov.