POS-stojalo za stresnike Bramac

POS-stojalo za strešnike Bramac

Na POS-stojalu, ki predstavlja strešnike, so izpostavljene tudi informacije, podprte z grafičnimi simboli. Zaradi domišljeno zasnovane oblike stojalo vzbuja pozornost, izstopa med konkurenco in nagovarja z elementi domačnosti. Konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo in omogoča enostaven transport.

Opis projekta

Stojalo je v obeh različicah prikazano tako, da poleg praktične funkcije (prikaz razstavljenih izdelkov) opravlja tudi nalogo informiranja potencialnih kupcev. S svojo markantno obliko izstopa med stojali konkurence in s tem veča prepoznavnost znamke Bramac ter potencialnega kupca že od daleč vabi k ogledu. Stojalu smo kot element dodane vrednosti namenili bodisi streho s petelinom na slemenu oz. mali “kukrle”, ki namesto suhoparnosti 

razstavnega panoja nagovori kupca z asociacijo na dom, toplino in simpatičnost. Ker sta strehi na vrhu stojala pokriti s strešniki (iz nabora standardnih izdelkov je tudi petelin na slemenu), hkrati poskrbita za dodaten prikaz izdelkov v “funkciji”. Na strehi dodani aplikaciji snežinke in sonca simbolizirata zaščito pred zunanjimi vplivi, ki jo kupec pričakuje od svoje strehe. 

POS-stojalo za betonske stresnike Bramac predlog 1

Ker je POS-stojalo namenjeno postavitvi na mestih, kjer se potencialni kupci s ponujenimi izdelki večinoma srečujejo brez stika s prodajalci, so na stojalu izpostavljene informacije v obliki kratkih trditev, podprtih z grafičnimi simboli. Kupcu tako odgovorijo na najpogostejše pomisleke (teža in ekološki vidik betona) ter predstavijo bistvene prednosti v primerjavi s konkurenco (trdnost, trajnost in kvaliteta izdelave). Ob razstavljenih strešnikih so natisnjene bistvene informacije o izdelkih (predvidoma tip in barva strešnika). 

Stojalo je narejeno iz vroče cinkane kovinske konstrukcije, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi ob izpostavljenosti vplivom okolja. Zaradi enostavnosti transporta so stojala sestavljiva. Montaža ne zahteva posebnega znanja ali orodja, panelna zasnova pa omogoča hitro montažo na sami lokaciji. 

Strešniki se na sestavljeno stojalo pritrdijo z vijaki, kar onemogoča odtujitev razstavljenih izdelkov. Na stojalu je prostora za 10 razstavljenih strešnikov (+ dodani na strehi »kukrla« oz. strehe na vrhu stojala). 

Bramac fotografija stojala
Fotografija izdelanega stojala
POS-stojalo Bramac predlog kukrle
Predlog stojala - verzija "kukrle"
POS-stojalo za betonske stresnike Bramac predlog petelin
Predlog stojala - verzija "petelin"

Uspešni projekti

Poskrbimo za celotno podobo

Vsak posel skriva v sebi zgodbo, ki jo je vredno deliti.
V 3D Artu jo pomagamo prepoznati ter oblikovati na način, da se bo o njej govorilo.